4 de març 2009

Totem Cams, una eina nova!

Gràcies a l'Adrià, he vist que ha aparegut una nova mena de friends anomenats Totem cams que, tot i entenent-hi poc, tenen molt bona pinta.

Pel que veig tenen dos avantatges clars, sembla que treballen millor en fissures obertes cap avall (a sota), i permeten d'assegurar-se amb només dues de les quatre politges.

En el video que han penjat en fan tota una demostració. Aquí també el podeu veure:Si voleu més informació, aquesta és la pàgina d'on ho he tret.

10 comentaris:

Josep ha dit...

Uff, ja fa uns tres anys que la web existeix.
Vaig escriure ja llavors, a l'importador espanyol interessant-me per ells, i em van dir que el producte estava en estat embrionari. Feia falta sol.lucionar alguns temes de producció i de patents.
No he tornat a entrar, però em fa l'efecte que està el tema una mica aturat.
I si, el producte em cridà l'atenció.


Espero que el braç torni a rutllar, no sé si ens has contat gaire més sobre això. Si ho has fet, perdona. No me'n he assabentat, com quasi be sempre.

Una abraçada

Anònim ha dit...

És qüestió de temps. Si aquí s'acaben els Aliens com sembla que així serà,algún trastet haurà d'aparèixer,no? i millor si són bascos que de qualsevol altre racó de món. Per temes de polivalència...
Ara toca anar més enllà i buscar noves vies on fer-los treballar de valent (i menys foradar). ciao

Jaumegrimp ha dit...

Molt interessant Joan! semblen prou polivalents i adeqüats a les fissures asimètriques de casa nostra, a veure si els comercialitzen.

Vlady ha dit...

Muy interesante Gatsaule!

Por cierto, me recuerdan un poco a los Maxcam de Trango, aunque me desconcierta el doble cable...a ver si tengo oportunidad de verlos en alguna tienda.

Salu2

Gatsaule ha dit...

Bé, no hi erntenc gaire però la idea sembla bona. Potser si que no acaben de comercialitzar-se pel motiu que sigui..., ho haurem d'anar seguint!

El braç molt millor, Josep, almenys podem escalar....

Vlady, lo del doble cable es precisamente lo que más me gusta, però hay que probarlo!

Antoni Aymami ha dit...

Com que m'has fet despertar la curiositat he preguntat i la resposta ha estat:

Bon dia Antoni,

No, aún no están en el mercado. Queríamos haberlos lanzado en enero en la feria de invierno de Salt Lake City (Utah, EEUU) pero nos hemos retrasado. Aunque el diseño final está terminado, antes de lanzalos tenemos que pulirlos en cuanto algunos materiales y unos retoques dimensionales. Además tenemos que testarlos y homologarlos antes de lanzarlos por lo que pensamos que los lanzaremos en la feria de verano en julio en SLC (creemos que estarán antes pero hasta ahora siempre se nos han retrado las cosas).

El diseño que puedes ver en la página web corresponde a los modelos que presentamos hace dos años en la feria de invierno en SLC. En este tiempo han evolucionado bastante. Este enero enseñamos el que va a ser prácticamente el modelo definitivo en la feria (fuimos de visitantes, no fuimos con stand). Si quieres puedes ver unas fotos del nuevo diseño en www.rockclimbing.com

En cuanto al precio, aún no lo hemos fijado. En los próximos meses pondremos los precios en la página web.

Para adquirirlos. El lanzamiento del producto vamos a hacerlo en EEUU (tenemos que hacerlo así si queremos salir adelante) por lo que hasta el año que viene no creo que podamos servirlo en Catalunya. Además de momento no hemos contactado con ningún representante para Catalunya.
De todas formas, si estarías interesado, podrías adquirirlos directamente mediante nuestra nueva página web.

Si tienes cuaquier otra curiosidad, no dudes en ponerte en contacto.

Saluts,

Mikel Apezetxea
Totem MT Koop. E.

Gatsaule ha dit...

Moltes gràcies, Antoni, d'això se'n diu una bona aportació!!

Ho haurem d'anar seguint...

PGB ha dit...

Carai, els totem que han presentat a la Outdoor retailer winter market tenen molt bona pinta!

Colors pels tamanys equivalents a Camalot i Aliens, dents a les lleves... uff son força apetitosos :)

Antoni Aymami ha dit...

Ja son a la venda.
http://www.totemcams.com/catalogue/index.php?id=2

Gatsaule ha dit...

Agraït per la informació!!