19 de març 2009

La Codolosa, Full equip i la Tribu

Aquest dimecres a la tarda, amb el Toni, hem tornat a la Codolosa. Hi hem tornat i ens hi hem reconciliat.

No hi ha res millor que fer cas dels que en saben, i com que nosaltres som escaladors educats que sempre fem cas de la gent gran, vam seguir els consells del Mingo i vam anar a la via Full equip (a sota, al començament).

Realment ens va agradar molt. La roca és genial i els passos sorprenen contínuament. El primer llarg són una colla de ressalts que es van encadenant amb una dificultat còmode. El segon comença molt dur, amb dos passos de 6a que jo vaig fer en A0 però als que se'ls hi veia color, i continua per una placa que sembla molt més dura del què és, gràcies a bons forats i a alguna superpatata (a sobre, el Toni arribant a la R2).

A més, la via està sobradament equipada i no fa patir mai. Porteu almenys 13 cintes pel segon llarg, i 10 pel primer.

De fet, ens va agradar tant l'escalada que vam rappelar i ràpidament ens posàvem a la Tribu, que està just al costat. Una va per l'esquerra de l'arbre gros, i la Tribu va per la dreta (a sota).

La tarda encara es fa curta, així que només vam poder pujar els dos primers llargs. Un primer que em va agradar molt perquè té més continuïtat que la Full equip i una roca similar, i un segon que comença amb un sostre que vam fer tranquilament en A0 (a sobre) i segueix amb una altra placa genial.

L'arribada a dalt mig a les fosques (a sota) ens va fer rappelar abans d'hora per arribar al cotxe gairebé de nit, quedant-nos amb una molt bona sensació de la paret.

Vam tornar a aprofitar bé la tarda de primavera, fins i tot per recollir un bon manat d'espàrrecs en diverses reunions. Es nota que allà dalt no estan gaire perseguits....

7 comentaris:

Eduard ha dit...

Aquestes encara no les he fetes, clar que després d'aquest entusiàstic post no me les puc perdre!!! La que també m'han dit que està força bé és la Josep Monistrol.

Gatsaule ha dit...

A nosaltres aquestes ens feien angúnia pel grau, però veient l'equipament que tenen, ens hi vam tirar de cap, i no vam tenir cap problema per no haver de fer més de V/V+ obligat.

I la roca és extraordinària!

Mingo ha dit...

Vamo a ve, com ho diues això de la gent gran?. Que tu tampoc ets un xavalet.
Celebro que os agrades, és que qualsevol cosa és millor que la que vau fer l'últim cop. Una abraçada.
Com diu l'Eduard la Monistrol està bé (no tan com les que vau fer)i l'ultim flutter es curta però la 1era tirada a mi em va agradar molt

Gatsaule ha dit...

Tens tota la raó, Mingo, nosaltres ja no som xavalets, potser hauria d'haver parlat de la gent més gran....., o més experimentada!!

Ara ja deixarem la zona, que el dia s'està fent llarg i ben aviat ens allarguen la tarda!

Xavi ha dit...

Hola Joan!
Ja veig que vas "a tope" amb la roca. Suposo que encara faràs algunes esquiades, tot i que s'està fonent la neu bastant ràpid (sort que n'hi ha molta enguany).
Com va el braç? Ja està del tot recuperat?
A veure si quedem alguna tarda ara quan canviïn l'hora o algun cap de setmana per anar a fer alguna ruta "alpina".
Adéu

Anònim ha dit...

Hola bones em dic Abel i vull fer còrrer la informació de material perdut a Malanyeu, no se si és la millor manera però com internet és global, crec que serà la manera més ràpida(no se si la més efectiva)
Bé, gràcies d'avançada!

Hola! Aquest dijous 19/03/09 vaig estar escalant a Malanyeu i he trobat unes cintes expres...
Potser fa dies, però tal com les he trobat diria que algú al fer-se mal, no va poguer recuperar-les!!!
Si algú les reclama estaré encantat de tornar-les-hi.
Podeu fer còrrer la veu.
Gràcies.

Em dic Abel i el meu email és: pallaresa33@terra.es

Gatsaule ha dit...

Xavi, t'escric a veure com ho tens, que ja fa temps que tinc ganes de fer-ne alguna amb tu!

Abel, gràcies per l'interès i per tenir el blog en compte. HO faré córrer a veure si en treiem l'entrellat.