12 de març 2011

Mechanical wonder, a la paret oest del Cap de Mort

Tornem a quedar amb el Jaumegrimp per fer alguna cosa de tarda, i aquest cop ens acompanya el Toni. Tres escaladors per una via de dos llargs, és una mala tria, algú es quedarà sense tirar de primer. I aquesta vegada li ha tocat al Toni....

La Mechanical wonder, és una via nova dels germans Masó, de la sèrie en que hi posen títols de cançons. En aquest cas es tracta del nom d'un disc del grup Ocean Colour Scene, que no conec. Imagino que els hi deu agradar....

Com sempre, tira el Jaume. Al començament, uns passos entretinguts el frenen una mica, però ben aviat arriba al tram més dur. Acaba fent l'A0 marcat i ben aviat el tenim a la reunió, després d'un darrer pas que te l'has de mirar.
Darrera pugem nosaltres i el llarg em sorprèn. Pensava trobar-me el típic fang premsat, però aquí la roca és força bona, per ser Sant Llorenç, i la via es fa interessant.

A la reunió hi trobem un mini-pot registre, on sembla que som els qui fem la segona repetició.
Ara em toca a mi, i la sortida de la reunió em costa bastant. Després veig que la via anava més a la dreta, però la sobreocupació de la reunió m'ha fet tirar amunt pel lloc erroni... Dues xapes i la paret es tomba en un tram llarg sense assegurances. Dues xapes més per superar un bombo complicat, i ja es tomba definitivament.

Faig la reunió en un pi, per la que cal portar alguna cinta llarga, l'únic material que ens caldrà. Una via prou bona, l'excusa perfecte per estirar una mica els braços en una tarda curta de març!

5 comentaris:

Llorenç ha dit...

vaja!!! els mMasó amb parabolts! no es massa habitual! bona excusa per tornar a Sant Llorenç del Munt!

Jaumegrimp ha dit...

Una tarda ben aprofitada Joan! poca via per tanta colla, però ens ho vam passar bé! a veure si s'eixuga la zona i podem fer la del costat.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Veig que te n'has recordat. Gràcies.
És un envàs de rodet de fotografies, oi?

Pekas ha dit...

Una altre per la llarga llista de víes "Masónianes"... ;-)))

Salut i molta roca.. ( que d'aixó últim sembla que no ens faltará... :-)))

Gatsaule ha dit...

Llorenç, és que els temps estan canviant! Sembla que ja tenen una màquina de perforar....

Jaume, i després la Clerc!!

Xiruquero, i tant que hi vaig pensar! N'hi ha de més treballats, però el que vam trobar l'altre dia era només això. Però em comprometo a posar-n´hi més, tan aviat com en trobi algun d'interessant!

Pekas, segur que mentre hi hagi salut hi haurà roca!!