27 de juny 2006

Petit Cubil

Després d'uns dies intensos, i mentre arriben les vacances que també ho han de ser, aquest ha estat un cap de setmana de relax, revetlla inclosa.

El diumenge teníem moltes ganes de fer alguna caminada per Andorra, alguna que no coneguéssim, i teníem diverses opcions força més llargues que el Petit Cubil, però les tempestes del matí ens van fer sortir tard i finalment ens vam encaminar al Petit Cubil (a dalt), un cim molt còmode que es puja des de l'estació de Grau Roig en una hora i mitja.

Tot i això es tracta d'una muntanya bonica, amb bona vista sobre el circ dels Pessons i els cims del nord-est d'Andorra, i de l'Arieja cap el Carlit i l'Esquena d'Ase. La coma dels Pessons plena de llacs queda davant mateix (foto de sota), així com tot el circ dels Pessons, on fa alguns anys hi vaig una de les escalades més maques d'aquesta zona: l'esperó de Ribuls (240 m, V), al fons de la imatge.

Vam tallar just a temps perquè dalt el cim se'ns va posar a ploure, però encara vam tenir temps de pensar-ne alguna altra d'entre les muntanyes veïnes.

7 comentaris:

PGB ha dit...

Impresionant la plana de llacs envoltada pel circ! :D

Jo segueixo reclòs entre llibres, apunts i llenguatges de programació varis... :/

Gatsaule ha dit...

Je,je, són els avantatges de la joventud...

Si amplies la foto, al fons es veu força bé l'esperó de Ribuls, una via molt, molt interessant, de granit semblant al del Mont Blanc !

Mohawk ha dit...

Ey! Alpinista....si puges per aquesta zona a l'hivern, et recomano la ferrada del Bony d'en Valira, però en plena invernal....je,je,je...com vem prigar nosaltres...encara estem buscant cables sota metres i metres de neu...Si puc penjaré una entrada al blog, que aquesta foto dels llacs m'ha recordat aquella excursió ;)

Gatsaule ha dit...

No t'hi veig ficat en aquesta ferrata en ple hivern, perquè mira que estant freds els ferros !!!

Jo la veig fer a l'estiu i em va agradar molt, tot i que és curteta.

Anònim ha dit...

Here are some links that I believe will be interested

Anònim ha dit...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Anònim ha dit...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»