10 de maig 2011

Zen a la Carnavalada i Dipankasa a la Boteruda del Gra

Dijous a la tarda tornem a Agulles, aquest cop amb el Jaumegrimp, i com que és tot un senyor de Sabadell (o era de Terrassa?), li deixo triar les vies. 

Aproximem per la mateixa canal per on vam baixar el dia anterior i, a peu del camí d'Agulles, trobem el peu de via de la Zen, pintat a la paret (a sobre, ressenya treta del blog del Mingo). Com sempre, comença el senyor, que porta una ressenya estranya on només hi posa V- a tota la via. L'hi costa una mica engegar, penso que potser és el fanguet que s'hi veu, però després comprovo que de V- res de res!
Més amunt la roca millora i la dificultat afluixa. Un bon primer llarg.

A mi em toca el segon i pujo alegrement pensant que serà senzill, quan em trobo amb un petit desplom ben obligat que em fa treballar de valent. Després veig a la biblia que hi posa 6a, ara ho entenc millor! Veig que al Jaume també li costa, però ben aviat estem junts al cim d'aquesta agulla amb aquest nom tan modern.
Darrera nostre es retalla la Bola de la Partió, de tan bon record del dia anterior. Mentre pensem que més fem, veiem davant nostre a la Boteruda del Gra, ben propera, i cap allà ens acostem. 
El Jaume és una senyor previsor, i porta un reguitzell de ressenyes de la zona, que la biblia pesa massa.... Entremig, en surt una que es diu Dipankasa, que puja paral·lela a l'aresta Brucs, per on la paret és més dreta. I cap allà ens enfilem.

La via no és gaire complicada, tret dels primers passos, però la roca és bona i l'espectacle d'Agulles i la cara nord de Frares impressiona vista des d'aquí.

Tots dos rememorem batalletes passades a la GAM del Bisbe, que tenim al davant, i amb un rappel ja tornem a estar al camí d'Agulles. Una altra bona tarda ben aprofitada!

5 comentaris:

joan asin ha dit...

Veig que aquesta temporada les escades de tarda és concentraran a Agulles,je,je. Nosaltres hi tornem aquests dimecres.Records

Llorenç ha dit...

uf!! que passa tant anar per agulles! estic pensant en passar-me per l'aparcament a montar un xiringuito! amb l'exusa de vigilar els cotxes us venc unes birres fresques! si que donen a ara les tardes!

bona feina!

Mohawk ha dit...

Veig que tu tampoc fas gaires metres per entrenar, eh!! :P :P

Jaumegrimp ha dit...

Un home de Sabadell i un homenàs de Berga, amb aquesta combinació havia de sortir un bon caldo!! ens ho vam passar prou bé, dues vies divertides i sense complicacions.
Fins la propera!

Gatsaule ha dit...

Joan, és que Agulles és ideal per a les tardes, i pots triar sol o ombra en funció del temps! Nosaltres també hi érem, ahir, però no ens vam veure....

Llorenç, doncs no et pensis que sigui mala idea, que hi ha un moviment que ni t'imagines!

Mohawk, és que l'assignatura Via llarga, ja la vaig aprovar!

No érem senyors els de Sabadell? A no, aquests són els Terrassa.... A veure si hi tornem aviat!