9 de nov. 2007

Matagalls, des de Viladrau

Em sembla que no cal descobrir com són els boscos del Montseny a la tardor, més o menys cada any intento deixar-m'hi caure d'una manera o d'una altra. I avui, aprofitant que passava pel costat, he parat a Viladrau i me n'he anat fins al Matagalls per la ruta de Sant Segimon.

De fet tenia molt poc temps, com a màxim 3 hores, així que havia d'anar gairebé corrent. Però amb una hora i mitja n'he tingut prou per arribar a dalt.

Tot i les presses, no he volgut oblidar la màquina de fer fotos a baix. No tan sols pels colors de tardor, sinó també per la llum que ens està regalant per les tardes aquest mes de novembre.

El camí, molt clàssic, després de deixar enrera Viladrau i recórrer una pista que ens acosta al bosc, travessa una castanyeda (fotos de dalt) i després una fageda, abans d'arribar a Sant Segimon i enfilar-se als prats de la carena (a sota).

Dalt de tot, una foto ràpida i cap avall, passant per l'ermita de Sant Miquel dels Barretons (a sota), just al damunt de Sant Segimon.

Ara l'antic monestir està en obres i és millor fer una petita volta per la carena per evitar-lo.

De baixada, tot i que llum cada cop era més escassa, encara he tingut temps d'arreplegar algunes castanyes i punxar-me els dits.

A sota us deixo el mapa dels recorregut per si algú s'anima. Encara queden alguns dies abans que els arbres no es despullin del tot.

3 comentaris:

jb500.blogspot.com ha dit...

holaaa

molt bones fotos, i una bona escapadeta, me l'apunto per fer la amb els nanos

v'sss

Xiruquero-kumbaià ha dit...

I és que n'és tant d'agraïda la tardor al Montseny...
He disfrutat llegin-te i veient les fotografies.
Tot i que corries molt has tingut temps per a tot.
Salutacions.

Pekas ha dit...

jejejeje... un altre día m'avises...coi... !!!! I uns tinc preparat un vermutet a la terrasseta de casa... :-)))

Ara está fantástic el Montseny...
:-))))))))

Jo vaig estar el diumenge... amb una visibilitat... brutal..!!!!!

( es veia Montserrat sobre un mar de núvols... i ben be a l'esquerra... l'antena de Collçerola... i les torres Mapfre... impresionant... i per el Nord... ya ni te cuento... :-))))