14 de jul. 2013

Passejada pels parabolts grocs de Gorros

Les ganes d'escalar metres i de retrobar-nos amb en Petrus, van fer que amb el Toni ens fixéssim en la combinació entre les cares nord de la Cara de Mico i la Gorra Frígia, a Gorros, ràpides d'accés gràcies al funicular, i senzilles de trobar gràcies a les cremalleres de parabolts grocs que les asseguren.

Vam començar per la Infidel, una via on només cal veure que, al segon llarg, 7 bolts asseguren menys de 30 metres de IIIº, per endevinar el seu caràcter. 
Tot i això, la via és divertida, sobretot si només xapes les assegurances que calen. Si no, és un tip de xapar o desxapar que no et deixa ni gaudir de l'escalada! I el primer i el darrer llarg tenen alguns trams que valen la pena!

Després un curt rappel et deixa molt a prop del camí de serrat de les Lluernes, i un flanqueig evident ens porta al peu de la cara nord de la Gorra Frígia.
Allà engega, entre altres, la via Òptima, amb un inici prou interessant. Sobretot pels puristes a qui no agraden els arbres!!
Després la cosa va afluixant i, tret del flanqueig fàcil però bonic del tercer llarg, seguit d'un diedre prou dret, la via no deixa de ser això, una bona passejada per les parets tumbades de Gorros!

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Una bona passejada vertical Joan! el millor la companyia no?

Gatsaule ha dit...

Si senyor, el millor la companyia i el bon dia que ens va fer!!