25 d’oct. 2011

Camí del tro al Pollegó Inferior del Pedraforca

Aquest dissabte, amb el José Manuel, vam pujar cap a la sud del Pedra pensant en fer-hi possiblement la darrera escalada de l'any. Feia un dia magnífic, net i clar, però el vent bufava fred i força intens. Així que vam deixar el projecte per a la primavera i vam tirar cap al Camí del Tro. 

Almenys aquesta és una via ràpida i divertida, que ja coneixia de les altres dues vegades que hi havia anat, aquesta, on hi trobareu una ressenya, i aquesta altra.

Igual que fa pocs dies a la Tossa d'Alp, aquí també hi trobem un grup d'isards que no s'esvera, s'està notant el temps que fa que no són caçats. I per molts anys!

Començo jo i pujo ràpidament el primer llarg, tot i el fred és un plaer retrobar les sensacions d'aquesta paret calcària tan genial!
El segon llarg ja pica una mica més, sobretot a la sortida (a sobre), però continua vertical i ben assegurat, i el José Manuel va xalar de valent!
El tercer llarg és el més difícil de la via, bàsicament damunt de la reunió, i abans d'arribar a la següent (a sota). Aquí el vent es va notant més fort, i estem contents d'haver escollit aquesta via tranquil·la i molt equipada....
En els dos llargs superiors, la dificultat ja és més baixa i sortim tranquil·lament per dalt, baixant còmodament per les costes d'en Dou. Anem ràpids, i arribo a casa a l'hora de dinar, però la realitat és que potser ja comença a ser una mica tard per escalar aquí dalt!

5 comentaris:

Mingo ha dit...

No sé quin era el projecte. Però aquesta via a mi em va agradar molt.
Imagino que ja has acabat les vacances?. Ja et faré un truc pq no tindre parella en 3 mesos.

Llorenç ha dit...

guapa via...veig que et vas reservar el llarg guapo! es una via no importa fer-la més d'un cop!

Petrus ha dit...

Aquesta no l'he feta i té bona pinta... L'apunto!!

Jaumegrimp ha dit...

Aquí dalt tot i ser sud i fot una rasca!! nosaltres arribant a la primera reunió vàrem abandonar tot tremolant! cal dir que fèia força aire i es va tapar, ja que amb solet i anticicló....

Gatsaule ha dit...

Mingo, la via no està malament, però no té massa a veure amb la resta de la paret, pel que fa a l'equipament, i això la fa "diferent".

Llorenç, és de les que acabes fent quan les coses no acaben anant com voldries....

Petrus, deu ser l'únic que falta!!

Jaume, tens raó que, tot i ser cara sud, no té massa a veure amb Malanyeu!!