11 de nov. 2009

Malanyeu, una volta pel serrat de Fullaracs

 
La tardor sempre és una bona època per sortir a caminar per la vall de Malanyeu i, aquest diumenge fred i rúfol, vam aprofitar per trobar-nos tota la colla i fer una volta semblant a la que vam fer fa 5 anys en una marxa de regularitat.

 
De bon matí vam seguir el torrent de cal Ninot, a buscar la fageda que puja cap el serrat de Fullaracs. El dia era serè al sud, però el torb amenaçava pel nord. Tota l'obaga estava coberta d'una petita capa de neu o pedra glaçada, però al final el dia va ser prou bo.

 
 
En aquesta època, els faigs i els aurons ja estan molt despullats de fulles, però l'ambient encara és de tardor, amb els roures que comencen a agafar color.

Costa molt de trobar-nos tots plegats i fer alguna caminada, però de tant en tant passa, i sempre n'acaba sortint un molt bon dia de muntanya!

 
 
A la baixada, ja de tornada cap a Malanyeu, vam passar per la font de les Travesses, potser un dels indrets més bonics de tot el Catllaràs. I a la tardor encara més. Una petita font, que no rajava, envoltada de faigs imponents i un bon matalàs de fulles caigudes, en un racó d'aires fantàstics.
 
 
Després, acaba d'arribar i anar directes cap a cal Anglada, on ens esperava un bon dinar!

A sota deixo el mapa del recorregut i, al wikiloc, el track del GPS.

 

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Una excursió ben agradable, amb aquestes llums tardorals i amb bona companyia. Bones fotos Joan. A veure si millora el temps, o sinó ja podem anar encerant els esquís!

Joan Baraldes ha dit...

Joan,
He anat a Wikiloc a veure el trac i diu que vareu fer 2.300 m de pujada i 2.300 de baixada en 5 hores !!!

ha vareu fer correns ? o és que la dada és erronia ?

Gatsaule ha dit...

Jaume, sembla que si que millora. Avui hem escalat en màniga curta a Montserrat...

Joan, el wikiloc va molt bé en tot menys en el càlcul dels desnivells... En total en devíem fer uns 850, entre els 700 de la pujada principal i uns 150 d'altres repetxons. Les hores si que són correctes.

Joan Baraldes ha dit...

A mi el Wikiloc sempre em resta uns quants metres del que em diu el gps,