4 d’abr. 2008

Graffiti al Serrat dels Monjos

Aquest dilluns, amb el Marc, hem inaugurat l'horari d'estiu al Serrat dels Monjos. La via escollida va ser la Graffiti (aquí hi ha la ressenya d'Onaclimb), que ja me l'havia mirada feia temps quan vam anar a la Guateque, que la creua.

Una via amb fama merescuda i algun tram força dur. El començament (a sobre) ja és estrany i costa de trobar-hi la manera. De fet, el Marc i jo vam fer els passos de manera ben diferent !

El segona llarg, en canvi, és ben diferent. Un passet complicat i després una de les típiques arestes de la zona (a sota).

L'estrella de la via és el tercer llarg, amb un flanqueig força curiós sota d'uns sostres, per una placa molt vertical amb forats, però pocs (6a obligat). Aquest llarg no ens va quedar clar si era millor fer-lo de primer o de segon, perquè en cas de patinada hi pots deixar literalment la pell ! La roca es veu molt abrasiva....

El quart no és massa difícil fins al final, amb una xemeneia curta i cabrona (a sobre, V+), que costa de saber agafar.

I per acabar la festa, un mur final de 6b (a sota), on anant de xapa a xapa i amb el Marc ben atent, vaig aconseguir de pujar ! Finet, finet.....

Les tardes són llargues, però potser no ho són prou per anar a segons quines vies, perquè vam veure com s'anava ponent el sol sobre el Baix Llobregat, en una imatge que podria ser idíl·lica en un altre contexte (a sobre), però vam acabar baixant i rappelant de nit (a sota, arribada del rappel).

6 comentaris:

Llorenç ha dit...

Deu meu!!! no!!!! ja has començat la temporada!
Aixó si que es una putada! tots treballant i tu de picos pardos!
Ep! ja està be de maltractar-nos!

que entre setmana està prohibit escalar!

be, a veure si algun dia em recordo que tinc molta feina per Montserrat! sobretot per aquest serrat!

Mingo ha dit...

Felicitats Joan, estas fortíssim. L'últim llarg és molt fi, a mi no em va sortir vaig fer molts Ao i descansillos.
A veure si podem coincidir els 4, aviat.

Miquel Sabadell ha dit...

Hola Joan! Bona via! recordo l'últim llarg deixant-me els dits..amb el Marc gairebe sempre s'acava amb el frontal ! m'ha fet gracia veure que no és només amb mi..

Gatsaule ha dit...

Llorenç, que no et passi res, que ara tot just comença, això !

Mingo, no t'equivoquis, que prefereixo no explicar-te com el vaig fer, jo !

Això d'acabar de nit em sembla qaue té més a veure amb les vies que amb els escaladors..., a veure si algun dia t'hi afegeixes, Miquel !

QUIMI ha dit...

El tercer llarg el recordo dels mes guapos que he fet a cara sur,tal i com el descrius,vertical vertical.

Lai ha dit...

Bones!!
ufff amb l'entrada a la via... mare meva el pas aquell... :-S anavem dues cordades de 2, i dels 4, un va trobar canto... jo no! :-S
i la travessa de 2a, impressiona,eh? molt xula... al principi hi ha fortats i després, sort que hi ha alguna assegurança molt ben posada per acerar! :-D i el darrer llarg, guapíssim... me va encantar, de pila total!
Molt bona la via!! Enhorabona!