18 de gen. 2008

El blog del CEG esquí

Els companys esquiadors de muntanya del Centre Excursionista de Gràcia, amb qui he tingut el plaer de fer-hi algunes sortides sempre interessants i divertides, han decidit obrir un blog. El teniu aquí:

http://www.cegesqui.com/

Es tracta d'un blog comunitari, on hi poden fer entrades tots els membres de la colla i alguns amics externs com ara jo mateix.

Hi trobareu moltíssima informació interessant de les seves activitats i de les novetats que van sortint en aquest món hivernal tan apassionant. Ja ho sabeu.

Les fotos de la pàgina són de la vall d'Estós, fa un parell d'hiverns, amb la famosa cabana de Turmo al fons, tot pujant al pic del Portilló d'Ôo. I la de sota de tot, dels Alps suïssos, enredant a una pobre marmota.

4 comentaris:

Jaume J ha dit...

Hola Joan, gàcies pel post! Amb el blog no se si podrem fer que nevi... Si més no l'encetem per deixar constància que la neu va existir i per piular, que ens agrada... Bones traces!

Gatsaule ha dit...

Jaume, m'ha agradat molt la idea del blog comú. Pots estar segur que quan nevi una mica més, o encara que no nevi deixi algun dia els peus de gat i agafi els esquís, entraré a explicar-ne alguna.

No t'imagines les ganes que en tinc !

Vlady ha dit...

Que buena la última foto!

Momento justo sitio exacto No?

Salu2

Gatsaule ha dit...

Si, Vlady, una buena casualidad !

Y ahora ya sabes de un blog compartido de esquiadores de montaña catalanes, dónde siempre encontraras información de cómo está la nieve.