17 de maig 2007

Roca Gris: Mickey Mouse i Tarantel·la

Ahir a la tarda el Jortx em va enredar per tornar a la Roca Gris (a sobre), aprofitant que hi tinc un abonament que encara no m'ha caducat, i que ell tenia ganes de fer via llarga. D'anar a escalar de veritat, vaja.

Inicialment anàvem a la Tarantel·la, una línia que es veu molt bé des de l'Esparreguera i que es veia molt atractiva, però el primer llarg el vam veure brut i vam preferir entrar per la Mickey Mouse, ben assegurada i roca excel·lent. De fet, la foto d'Onaclimb del tercer llarg de la Mickey Mouse (a sota), també feia molt atractiva la via.

La llàstima és que no portàvem la ressenya de la Mickey, i sense saber que el segon era de 6a+, veient el desplom vam preferir fer el segon de la Tarantel·la. A sobre veiem el Jortx a la primera reunió i els parabolts de la Mickey, i a sota flanquejant per retornar altre cop a la via.

El tercer llarg és espectacular i en una roca molt bona (a sobre, a la part final), no desmereix gens a la foto d'Onaclimb. I la sortida la vam fer per l'Esparreguera, per la fissura genial que arriba al cim (a sota, el Jortx fent els darrers passos de la via).

Mentre pujàvem, una cordada s'esforçava a la Caprichos de invierno (a sota). Qui sap si serà la propera a la zona.

8 comentaris:

PGB ha dit...

Enhorabona per la via bous! Unes fotos molt xules ;)

Ai el Jortx... me'l veig d'aqui 4 dies alliberant el Mirall a l'Aeri!

Has rebut el mail? T'apuntes aquesta tarda?

PGB ha dit...

percert, a quina hora veu quedar? a quina hora ereu a peu de via? temps per escalar-la?

Gatsaule ha dit...

Vam anar lents, perquè el Jortx no recordava com es passaven les cordes pel reverso, he, he, he,...., però ens vam trobar a les 4 a la Vinya Nova i a les 8 ja hi tornàvem a ser, tot i les voltes.

Jo crec que es fa bé en 2h 30'.

PGB ha dit...

buf, jo com a molt d'hora podria estar a les 18:30 a la Vinya Nova :(

Quina merda no fer horari d'estiu! ;(

Jortx ha dit...

Entre jo que estava més estona muntant reunió que escalant el llarg, i les cordes del Centru que es buclaven fins l'infinit, anàvem arreglats! Érem una cordada peculiar :)

Jo crec que anant a la idea, sense córrer tampoc, es fa amb 2h.

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Enhorabona per la via! això ja no és l'Esparraguera, com es nota Gatsaule que l'esportiva no t'agrada gaire...estic d'acord amb tú amb això d'escalada de veritat, l'esportiva cal fer-la però per agafar el grau per poder disfrutar en aquestes vies.

Jortx ha dit...

Digues la veritat! A la tercera foto estava pujant la via en solo integral! O hi veus cap corda tu?¿

jijijijiji

:P:P:P

Anònim ha dit...

Em...us he de confessar una cosa...crec que els problemes que veu tenir amb les cordes es culpa meva!

M'explico...dilluns vam rapelar de la Bon Voyage amb un sol rapel de 50 desde dos argolles molt separades! quan l'últim va haver rapelat vem veure les cordes ven arrissades...per sort les vam poder recuperar bé. Però cla...s'haurien de tornar a estirar bé.

Em sap greu! i bé...més que culpa nostra es culpa de l'equipador d'akell ràpel! jeje no no que encara gràcies que ho equipés :P

Apa, ke vagi bé!