
Es tracta d'una zona amb moltes possibilitats tot i que la qualitat del granit és millorable i l'aproximació llarga des del coll de Pimorent. El diedre NE (a sobre, podeu veure la ressenya aquí) a més, te l'inconvenient de ser fred i humit.
Aquest dissabte, tot just començar la via (a sota, la Lu a l'inici) ja vam notar que això del fred anava en serio. Tot just ficar els dits a la primera fissura ja ens van quedar gelats.


Com que les reunions muntades són precàries (1 o 2 claus com a màxim), nosaltres vam preferir allargar les tirades apurant la corda al màxim i buscar bons indrets per muntar reunions sòlides. Així vam fer la via amb 5 llargs d'entre 50 i 60 m (a les fotos la Lu a dalt al tercer, a sota al quart, després del V+, i més avall a la sortida).



Tot i ser el tercer cop que la feia, ja no la recordava massa, i és que ja fa 20 anys de la darrera vegada !


5 comentaris:
bona activitat!!!!
aquesta la teniem prevista per fer-la abans de vacances però el temps i no va acompanyar!
Es veu molt maca tota la via! ara que passar fred a aquesta epoca no fa gracia!!!
Tinc ganes de fer-la!
Bones!!! Ara que el meu pare se n'ha anat de vacances és bon moment per a dir això:
Sabeu com es diu Gatsaule en castellà?
Dons si, es diu "Sauze Cabrón", espero que hi tregueu partit... jajaja.
petons papi! XD
Ep Gatsaule! molt ferma la via del Pic de la Valleta i que dir de l'anterior activitat a Montserrat...Chapeau. L'entrenament Alpí ha donat els seus fruits. Per cert veig que el teu fill té un humor britànic que no sé a qui em recorda...
Salut i escalades.
És una via molt alpina, ben a prop de casa. Sorprèn el fred que hi feia, vam fer tota la via tremolant.
Marc, molt malament, es diu "sauce cabruno". Ja t'arreglaré !! Començo les vacances un dia més tard....
Jaumegrimp, estem a l'espera de les teves històries de la vall d'Aosta. Per cert, demà hi torno !
Hola a todos,
Excellentissime foto donde vemos la sombra de los picos y el alcance de los caracteres en el lado montaña ... Bravo para el fotógrafo!
Jean-Claude
Publica un comentari a l'entrada