12 de març 2009

La Codolosa, vies Alimera i Sense nom

Si ahir era dimecres, a la tarda tocava Montserrat. I esperant el canvi d'hora vam tornar a la Codolosa, tot i que reconec que la via em va decebre una miqueta. Potser la tarda gris no hi ajudava massa, potser va ser el fet que el lloc desmereix una mica l'escalada montserratina: és lleig, no arribes enlloc, sembla més aviat que facis esportiva.... Sort de la visita de les cabres, que mai fallen!

Atrets per la bona ressenya dels Escalatroncs, vam anar a la via Alimera (a sobre, el Toni al primer llarg, a sota, arribant a dalt). La roca és realment molt bona i atractiva, però potser esperàvem una mica més de dificultat, no vam saber trobar els passos de V i, si n'hi ha, són aïllats.

La salsa del dia la va posar la Raquel (a sobre, arribant a dalt de tot), companya de feina i bona amiga, que tenia ganes de provar que és això de l'escalada que tanta gent en parla.... I aquest era un bon lloc on provar-ho, amb aproximació curta i grau còmode.

Després de rappelar la via, vam provar una via que hi ha a l'esquerra, i que la ressenya general bateja com a via sense nom, un nom molt escaient per una filera d'espits vells que no van enlloc. El Toni va començar i ben aviat se'n va anar a buscar la primera reunió de l'Alimera, quan al cap de 15 m es va trobar en terra de ningú.

Els altres vam fer el mateix (a sota, la Raquel al començament d'aquesta via), un darrer rappel, i cap a casa, fins dimecres vinent!

Sort que ben aviat canviaran l'hora......

8 comentaris:

Mingo ha dit...

Joan,és que no em fas cas. La full equip és la que havíeu de fer, o l'Ultim flutter o fins i tot la J. Nieto és millor que l'Alimera q únicament té la segona tirada interessant, la resta ca..... A quin hora àneu a escalar?

Eduard ha dit...

Ep Joan!!
Això d'escalar entre setmana és una cosa que no puc fer gaire perquè mai hi ha ningú que em pugui acompanyar, i això d'escalar em solitari em sembla que encara falta una mica per que ho provi... La veritat és que l'única cosa que salva la via és la roca, que és molt bona. A mi em sembla una bona via per començar a fer de primer i a perdre la por... Però a la Codolosa hi ha vies molt millors.
Salut i força escalades!!!

Gatsaule ha dit...

Mingo, segurament tens tota la raó, el dimecres vinent hi tornarem i provarem alguna d'aquestes que dius. Sempre quedem a les 4, en aquest cas a l'àrea de pícnic, que abans m'és impossible.

Eduard, veig que és el culpable de que hi anéssim! És que amb una ressenya tan completa la temptació es va fer irresistible! Si vols quedar alguna tarda, sobretot a partir del mes vinent que tindrem una hora més, només ho has de dir!

Antoni Aymami ha dit...

Hola Joan, Una pregunta, com esta d'equipament per fer-la amb solitari?

Gatsaule ha dit...

Cap problema, Antoni, està equipada per no patir gens ni mica. Mentre pujava, també hi pensava, que ben aviat tinc ganes de tornar a fer-ne alguna, de solitària.

Llorenç ha dit...

Que kabrón!!! entre setmana un altre cop!!! quina rabia!!! m'hauré de plantejar el mateix!!! a partir de dilluns m'hi poso!!!!
gracies per la info!!!

Gatsaule ha dit...

Llorenç, ja ho veus, ja ha començat la temporada!

Llàstima que no tinguis festa a les tardes, que en podríem fer alguna de bona!

Eduard ha dit...

En prenc nota :)