9 d’abr. 2007

Roca Narieda. Postres remullats

Ara fa un any amb el Pep vam anar a fer aquesta magnífica via, que recorre els 500 metres del vessant sud de la Roca Narieda enllaçant tot de plaques d'adherència, i aquest dissabte amb la Vicky i la Lu (les "woman in red"), i el Pere, vam tornar-hi. A mi personalment no em fa mai mandra de repetir les vies que m'agraden molt, com és el cas.

A dalt he dibuixat l'itinerari aproximat de la via i aquí podeu trobar-hi la ressenya. Cal dir que és recomanable de portar alguns tascons per reforçar l'equipament i que molts llargs són de 50 i 55 m. En total 12 llargs de corda i més de 600 m de recorregut !

El dia va començar molt agradable, caloreta i màniga curta que ens deixava gaudir de l'escalada. El començament és una mica atlètic, però al segon llarg ja comencem a trobar les plaques d'adherència que ja no ens han de deixar (a sota, la Vicky al segon llarg, V).

Després d'un flanqueig s'enllaça amb la placa del tercer llarg, V (el Pere, a dalt, i la Vicky, a sota).

Les altres tirades que vam fer tenien una tònica semblant. A sobre veiem a la Lu al quart llarg (IV+), i a sota a la Vicky al cinquè (V).

Però com que estem a setmana sant, la cosa no podia acabar bé de cap manera, així que quan el Pere estava dalt del setè llarg, la Lu i la Vicky a la R 6, i jo a punt d'arribar-hi, va començar a ploure (a sobre). Així que no ens va tocar més opció que marxar d'allà rapelant.

Perquè el què semblava al principi que només seria un petit xàfec, es va convertir en una pluja constant que no ens va abandonar en tota la baixada. A sota veiem a la Vicky i la Lu al final del darrer ràpel.

Curiosament, va ser arribar al cotxe i parar de ploure.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja sol passar això que quan arrives al cotxe para de ploure.
Se'n diu "la ley de Murphy".

Salut!

Mohawk ha dit...

Així m'agrada tots a fer penitència que és setmana santa! Ja,ja,ja...

Avui a mi m'ha ant d'un pèl! Sort que a les 8:30 estava escalant, perquè a les 10 ja he tingut que sortir correns! Tot i això m'ha donat temps de fer les vies que volia fer... santa setmana!!

A tibar-li fieres!!

Mohawk ha dit...

Que consti que cadascú està a casa seva, eh!

Has vist Gatsaule les hores dels dos posts anterios?

:P

Gatsaule ha dit...

Si, ja veig que escriviu a quatre mans,...

I avui també m'he mullat, però res a veure amb dissabte !

lux ha dit...

Un malson tanta pluja...
que hi farem!!
Una pena perquè la via era un a passada: un lloc supersolitari, una roca boníssima i unes plaques superxules i llargueeees....

De tota manera, malgrat la remullada ens ho varem passar la mar de bé!! :-)))

gràcies i fins la propera!!!

PGB ha dit...

Osti quina putada la pluja! :S
Aquesta és una de les meves vies pendents (una de TAAAAAANTES!) però en fi... espero poder-la fer aviat :P

Anònim ha dit...

Molt bones!
Cantant a tots els Sants vàrem acabar.... ji ji per veure si sortia el sol i la roca s'exugava ;-))), m'encanta aquest tipus de penitència!!!
Haurem de tornar a fer-li un altre tientuuuu ;-))))
Fins aviat i mil gràcies

Pallejà Solidari ha dit...

Molt be!!! felicitats!!!! m'hagués agradat coincidir amb volsatres pero vam llegir el sms d'en Pere una mica tarda....ups!!!!! nosaltres també teniem previst escalar per allà.. pero el temps no va acompanyar!!!Ens apuntem a la propera!

Aspavil

Xavi ha dit...

Hola Gatsaule, aquests dies el temps ha traït més d'un. Això de no acabar la via és com una assignatura que queda pendent però amb l'avantatge que no cal esperar a juny per aprovar-la. Bé, de fet tú ja la tenies convalidada de l'any passat. Adéu.

Pekas ha dit...

La tónica generalizada en Andalucia
"The power Murphy"...

te ponias el arnés... llovía... te bajabas a la cueva... paraba... suerte de los paraguas.. para segurar iba de fruta madre... :-)))

Guapa vía está ...noooo..??? me la apunto y en breve me voy para allá de cabeza... :-)))))

Y con las "women in red"... :-OOO

Quina por ...deu meu... :-)))))))))

Gatsaule ha dit...

Una via extraordinària, per disfrutar i escalar molt. Si no l'heu feta aneu-hi sense cap mena de dubte, serà una clàssica.

I si pot ser, amb tant bona companyia com amb les "nenes blaugrana",..., i el Pere, clar.