26 d’abr. 2007

Punta d'en Serreta, a Sant Llorenç

Aquesta tarda pensava fer alguna cosa per Montserrat, però finalment en PGB m'ha convençut per anar a Sant Llorenç. Ell hi anava a fer esportiva i per a mi tot sol m'ha recomanat la Punta d'en Serreta (a dalt) i una via que va per l'aresta de l'esquerra.

Pensava que potser així ens veuríem, però només ens hem pogut cridar de lluny. Ell ha acabat anant al Diafragma (a sota) amb una colla.

Com que és la primera vegada que escalo a Sant Llorenç, prefereixo que vegeu la ressenya d'un habitual de la zona, aquí. En algunes coses no hi estic molt d'acord, com per exemple en el pas de V+, que penso que està més aviat després de la segona reunió, i algun altre detall menor, però això ho deixo pels experts.

Cal dir que la roca m'ha sorprés una mica, i també l'equipament. La segona reunió, que ja té un cert ambient (foto de sobre), és tal i com la podeu veure a sota.
Sort del link cam (a dalt), que l'ha pogut encabir la mar de bé en un forat per reforçar-la !!
En canvi el tercer llarg, una meravella: sostingut, ben equipat, aeri i amb una roca a prova de bomba.

I, sobretot, l'arribada al costat mateix de la Mola.

10 comentaris:

PGB ha dit...

Heeeeeey Joan!
T´he de dir que mentre anavem pujant des de Terrassa, tenia l'ull fixat a la Punta Serreta i no ha estat fins que arribavem a Can Pobla que no t'he vist penjat als passos atlètics del 2n llarg! :)

M'agradaria dir que la 2na reunió té un altre spit més a la dreta i un burilillo d'antanyo a l'esquerra... no és tant putrefacta com la pinta el Gatsaule! :P (igualment, no deixa de tenir el seu ambient classicorro :P)

Linkcam! Com ens els gastem! :D

Bé, m'agrada que hagis disfrutat! Llàstima que no hagim coincidit més tard ;)
Dijous vinent vaig a fer la Via Flops a la Roca de les Onze Hores amb un company manresà-terrassenc. És de l'estil de la Punta Serreta, 3 llargs i 80-90 metres. T'apuntes? :)

Ah, el de la foto del Diafragma és l'Isma a la via 3 del sector de la Cova del Frare ;)

Fins aviat Joan!

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Gatsaule, aquesta via és molt maca, llàstima d'equipament! i és que es va obrir el 08-de setembre de 1963...es va fer en homenatge a Josep Nogués (Serreta) desaparegut prematurament aquell any, en vàren ser els obridors en Carles Olivella, actiu encara, J Monistrol (+) i J Girbau de Sabadell. Haurem de parlar amb ells...

Gatsaule ha dit...

L'equipament és potable, per dir-ho d'alguna manera. Hi ha alguns espits i la possibilitat de posar alguna cosa, així que potser ja està bé.

PGB, m'apunto això del dijous, ja en parlarem.

QUIMI ha dit...

Hola Joan!
Aquesta via que has fet la tinc pendent de fer fa temps.
L'unic cop que he pujat la punta serreta va ser per la via centenari que discorre per la part dreta de la paret enfilanse per l'esquerra del sostret que es veu a la foto i fent una travessa per sobre d'aquest cap a la dreta,super aeri.
Potser tambe hem paso a fer alguna via el dijous per les onze hores,aviam si ens veiem!

Donn Demetrinco ha dit...

Guapas fotos de pitonisas. De empotrador también.
Guapa vía.

Mohawk ha dit...

Veig que vas veure un unicorni al sortir de la paret, je,je,je...

A St. Llorenç li falta ciment, ja,ja,ja...

Bona via ;)

lux ha dit...

Gatsaule!

carai kina via...!!

interessant amb aquest equipament...
ke xulos son els linkams ;-)

Xavi ha dit...

Gran clàssica de Sant Llorenç i amb arribada a dalt de la Mola. Quan la van reequipar van tirar una mica pel dret ja que la via original feia més esses que la carretera de Vilada!!
Adéu.

Vlady ha dit...

Que hay Gatsaule:

Veo por la fotos que anduviste probando el LinkCam.
¿Que tal?

Salu2

Antoni Aymami ha dit...

Desprès de parlar amb el Carles Olivella i obtenir el seu permís et puc comentar que la propera vegada que la vagis a fer l'equipament serà un altre i fins aquí puc llegir.