25 de febr. 2007

Festa de l'Indi al Serrat de Mullapans

Després d'unes fotos al blog d'en Luichy, que van animar el Mohawk, avui hem desafiat les previsions de mal temps i hem anat a treure el cap al Serrat de Mullapans (a dalt). La via escollida, la Festa de l'Indi, aquí hi teniu la ressenya.

L'aproximació és curta i agradable, tan sols cal pujar el camí de l'aigua des de la Colònia Gomis fins la pista, i al primer revolt continua recte per un caminet. A sota podeu veure com intentàvem de trobar la via, però és més senzill del què sembla. Finalment hem estat 4, el Mohawk, el Toni, la Sílvia i jo mateix.

Després d'uns passos d'Ao/V, el primer llarg ja es posa "tieso" i cal treure els estreps fins la reunió. La roca tampoc no és cap meravella. A sobre podem veure al Toni iniciant l'escalada, i a sota la Sílvia arribant a la primera reunió.

El segon llarg segueix la tònica del primer, però amb algunes sortides en lliure molt distretes. Afortunadament, la roca va millorant i els altres dos llargs són en lliure. El tercer llarg (a sobre, la Sílvia arribant a la reunió) és el més franc. El quart i darrer (a sota, la Sílvia encarant el darrer mur) té una roca relliscosa, però també s'agraeix haver deixat l'artificial.

Al principi hem passat caloreta, després ens hem refredat, més amunt han caigut quatre gotes... No sabria massa com explicar-ho, ni sé si és perquè les flors que ja ho envaeixen tot, però avui he tingut la sensació d'estar ja a la primavera.

9 comentaris:

Mohawk ha dit...

Je,je,je... com que no tinc fotos no puc posar cap entrada al blog... avui tens tu l'exclusiva!!!

;)

PGB ha dit...

Via interessant, no? Molt xules les fotos de la Silvia, no n'hi ha de teves amb els pedals? :(

Sobre el temps... el planeta esta boig o nosaltres ens ho carguem tot :S

Pekas ha dit...

El temps no sap que fer... ahir després d'un matí ben assolejat...va caure una d'aigua ...i una mica de neu a dalt del Montseny...!!!!!!!!

Al cap de dues hores...un altre cop el sol i el cel blau... :-((((

Un día ben aprofitat en un indret "desconegut"... :-))))

Anònim ha dit...

Esteu fets unes bèsties de la tàpia.
Algun dia m'apuntaré amb vosaltres a recordar els temps de Terradets. Això si, duré el casc.

Salut!

Anònim ha dit...

Lo de "curta i agradable" sobre l'aproximació discrepo una miqueta, només una miqueta, em vau portar amb la llengua fora quasi tot el camí, sort que ja he començat a anar a correr(només he començat eh, :-) )
Gràcies per les fotos
Sílvia

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Quina via més ferma! és bona la roca? ah! per cert, a mí no se m'obren les fotos, us passa a vosaltres també?
Enhorabona per la via!

Gatsaule ha dit...

Jaume, amb quin programes obres les fotos, explorer o mozilla ? A mi no em dóna cap problema.

La via està molt bé i l'equipament també. Per tornar-hi. Ara hi posaré alguna foto més.

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Jo tinc l'explorer, que és això del Mozilla? deu ser això ja que les post que has publicat després tampoc se m'obren...renoi quin ensurt el trobar el mort! vaja pal!
i a més sense poder-hi fer res...

Gatsaule ha dit...

Si tens una estona, entra a www.softcatala.org i baixa't el Mozilla. És totalment gratuït, està en català, té milers de plugins i veuràs com hi guanyes.

Però a mi amb l'explorer també se m'obren les fotos. No sé que pot passar.