9 de gen. 2012

Reequipament de diverses vies a Malanyeu

Fa unes setmanes em va arribar la notícia de que un conjunt de vies del sector esquerre de les Taules de la Llei, a Malanyeu, s'havien reequipat amb parabolts cedits per la FEEC.

A algunes d'aquestes vies ja vaig anar-hi fa just cinc anys, amb companyia estel·lar (Marta, Mohawk i Oskar). Fa gràcia veure per on passem tots 5 anys després, però això ja seria una altra història..., i ja sabem que tots tenim un passat! Però pensant-ho bé, veig que tampoc hi ha tanta diferència ells continuen molt forts i jo no tant!!
Per anar a provar les vies, aquesta vegada també he tingut companyia estel·lar, i he pogut enredar a la Lu per anar-hi. I sort n'hi ha hagut....

Perquè després d'escalfar a la paret del Devessó, hem atacat la Che boludo, que ens ha ensenyat les dents. Però la mossegada ens l'hem emportat a la Perillosa Maria, un teòric 6a.

La veritat és que la Lu ha pujat molt bé, patint només una mica, i en canvi jo encara ara estic buscant els passos.... En tot cas, no deixa de ser una anècdota, a Malanyeu s'hi continua escalant molt bé a l'hivern i el reequipament ha deixat les vies altra cop practicables!

8 comentaris:

jortx ha dit...

Xèrif!

Què és això de fer esportiva? Heretge!

Fa cinc anys jo no vaig pas tenir el plaer d'acompanyar-vos! De fet encara faltava un mes perquè us coneixés allà la trobada del Torrent dels Porxos... encara no havia fet cap via llarga llavors!

jclaramunt ha dit...

Bones,
m'alegro que s'haguin reequipat aquestes vies perquè són genials! Ja se sap, a les Taules de la Llei hi ha 6a apretats i 6c assequibles, però ja et dic, passant del grau totes són boníssimes!

Ja tinc ganes d'anar-hi!

Mingo ha dit...

Home, aquest diumenge parlàvem de tu amb el Jaume. Estaves molt callat i jo li deia que potser estaves de vacances en un país llunyà.
Si et serveix de consol, això de veure les vies diferents després d'un temps, no sé si és normal, però a mi tb em passa, serà qüestió del temps que fa que ens arrosseguem. De totes maneres aquesta entrada d'any vaig estar per Riglos amb uns col.legues on jo era el més jove, quan els explicava els meus mals físics es van fer un fart de riure.
Una abraçada

Mohawk ha dit...

Oh!, quina memòria! Hi vam anar un 4 de gener (ho he hagut de mirar al meu blog).

Jo no he evolucionat gaire d'ençà, bé sí, 5 Kg més...

Apa, a veure si en fem alguna aviat!

lux ha dit...

Bon dia!

Companyia estelar, la teva fent esportiva... hehehe
Sort que feia 5 anys! que després d’anar amb gent tant forta...

Doncs si que es perillosa la perillosa Maria...crec que el 6a més dur que recordo!
Cada vegada hi entenc menys en això dels graus... i no tenen cap importància...
perooooo si que em va consolar una mica ( de la mossegada!) que per la xarxa la posen com de les dures de la paret... tingui el grau que tingui ;)

Heheheh es nota que em va picar...?? M'encanta!!

Jaumegrimp ha dit...

Al.lucinant!! tú fent esportiva!!!
m'hagués agradat acompanyar-vos i poder presenciar l'espectacle en directe jajaja!!!
Felicitats a la Lú que veig que està fanàtica, i l'esportiva de les Taules de la Llei no és pas fàcil.
Com que segur que t'haurà agradat podem quedar un dia per fer més esportiva que jo d'ençà l'accident que no hi he tornat.

Pekas ha dit...

BOna feina... la vostra i la del reequipament i reequipadors.. ;-))

Malanyeu es un indret estupendu per l'escalada "hivernal".. i més amb ara amb aquest "malaït" anticicló que tenim a sobre.. ;-))

Gatsaule ha dit...

Jortx, et tinc sempre tan present en les meves oracions que em vaig ben confondre...., però ja està arreglat!

Jclaramunt, a tu que t'agrada l'esportiva t'ho deus passar molt bé, allà. Al final vam haver de marxar de torrats pel sol!

Mingo, doncs ho vau endevinar perquè he estat una setmana fora, encara que no massa lluny.

Mophawk, jo també vaig tenir sort del blog per saber quan era... Va ser una jornada peculiar, quins records!

Lux, ja saps que més que esportiva feia vietes molt curtes... La filosofia de l'esportiva encara em queda lluny! No com tu que apretes fins que et fots un bon castanyot!!

Jaume, més val que quedem per fer-ne alguna de més llarga, que ara ja no em torna a tocar fer esportiva fins el 2013....

Pekas, i el què estalviem en calefacció?