13 de gen. 2008

Queralt, escalades al Balcó de Garreta

Aquest diumenge, aprofitant que estic sortint de la lesió i que tenia interès per veure la realitat de les vies del Balcó de Garreta, que tan bé definia en K. l'altre dia, m'he deixat enredar en això que en diuen una trobada familiar d'escalada amb criatures, i he pujat cap a Queralt per tornar a provar els peus de gat.

Ens hem trobat amb la Lu, el Màrius, el Joan, la Eli (també coneguda com Elisenda de Montcada), l'Eulàlia i el petit Hug. Mentre el Joan i l'Eli atacaven les vies 1 i 2 (a sobre, a la via 2, V), amb la Lu hem anat a les 3 i 4 (a sota, la Lu a la via 3, V).

Ens hem anat intercanviant (a sobre la Eli a la via 3) i ens hem entretingut amb la via 4 (a sota, el Joan) però amb la corda per dalt, que no es tracta de tornar a tenir problemes amb el turmell. Reconec que aquestes dues vies les he trobat més fàcils del que comenta en K. potser V i 6a ?

Però aquests dies les estrelles de la jornada són els petits, i això fa que ens dediquem més a assegurar que a escalar. Així que hem gaudit de la potència del Màrius (a sobre, 9 anys), i de l'agilitat tranquil·la de l'Eulàlia (a sota, 8 anys).

La sortida m'ha anat bé per veure dues coses, que el turmell evoluciona bé, i que això de l'escalada esportiva és per la canalla !

16 comentaris:

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Celebro que el peu vagi millorant, però et veig desanimadot...l'esportiva certament és per la "canalla", però per la canalla gran també! que no farem 7èns, i què! es tracta de disfrutar i passar-s'ho be i així mnatneir el grau per posar-se a víes llargues...Apa que ja aviat ens estàs explicant noves aventures.

Mohawk ha dit...

Això, això a tornar a tibar que el dissabte tenim feina, no?

Iván Vega ha dit...

Hola Joan!
me n'alegro que el teu peu estigui tornant a ser el d'abans. esperem les teves víes.

Salutacions!

Anònim ha dit...

Doncs 5º i 6a, cap problema ;)

T'ha surtit el 6a del tiron?

Gatsaule ha dit...

Jaume, ho deia més que res perquè la canalla s'ho passa realment bé en aquestes vies, i jo no gaire... No pretenia ser despectiu, ni de bon tros !

Mohawk, em sembla que faré més bon paper a la roca que a l'aproximació !

Gràcies Ivang, ens anem llegint !

K., la 3 té un pas durillo entre la primera i la segona xapa, i la resta és senzill. La 4 la vam fer d'una tirada, però en top rope. Te bones preses que a vegades costen de veure.

Llorenç ha dit...

Bones Joan!!!!
benvingut de nou a les parets!!! en una setmana més et veiem a les tapies!!!

felicitats!! i anims!!

Jortx ha dit...

A mi també m'inclous ammb els nens?¿ je je je

Acaba de reposar aquesta setmana que dissabte tornem a les andades :)

Anònim ha dit...

I es clar que estas inclós als nens!

:)

A mi del 6a em va costar una mica el pas final per això vaig dubtar si possar-li el plus (Marta deia que no, com tú, je, je).

Suposso que no el vaig saber fer bé.

Gatsaule ha dit...

Jortx volador, que no ets menor de 30 ?

Del tema aquest del 6a/6a+, jo no hi entenc gaire, però la Lu també el va fer d'una tirada sense massa problemes i coincidia en el diagnòstic.

Petrus ha dit...

Doncs entre el post d'en K i el teu, ja veig que aquest haurà de ser el proper destí familiar!

Salutacions i a tibar-li!

Anònim ha dit...

Ok, pues cambiaré ambos grados

jclaramunt ha dit...

Eips! fa poc hi vaig anar a passejar, és veritat, molt bon lloc per anar amb familia, però és com un aparador oi?
Celebro que et vagis recuperant del peu!
Salut

lux ha dit...

una bona enredada!!
jijiji
ara que despres de veure't pujar pel 6a com si res...
...la propera enredada ja a via llarga!!!!
ke bé ;-))

Xavi ha dit...

Veig que el tema del peu avança bé. Aviat a fer les que t'agraden (metres i més metres). M'apunto la zona ara que també em dedico a les sortides familiars.
Per cert ja heu lligat el tema Damavan?
Adéu.

Gatsaule ha dit...

Si que s'està al mig del camí on molta gent passeja, però tampoc agobia massa. Emprenya quan estàs en un pas compromès i tens una família a sota assenyalant-te amb el dit, però per la resta cap problema.

Xavi, el tema Damavand sembla que va endavant i ja ho estem lligant, no t'apuntaries ?

Xavi ha dit...

Buf, doncs ja m'agradaria. Però amb el tema de la paternitat està complicat aquest any. De totes maneres ja em miraré les dates que hi aneu.
Siau