2 de nov. 2006

Placa d'en Marcel

Fa dies, en un article del blog d'en X. Grané, sortien les ressenyes d'una petita zona d'Organyà anomenada la placa d'en Marcel que em van cridar l'atenció. Tractant-se d'una zona de la vora del Segre ja es deduïa que la roca seria bona, i finalment hi hem pogut anar.

Sol i aire fresc, i unes noies franceses molt agradables (foto de dalt, el Pep a Vas bé, 5c, i la Lourient a A tope, 6a+, en plena competició), ens han fet companyia en l'estrena de la zona.

Hem pogut pujar 7 vies, de dreta a esquerra: 4c, 5a, 5b, 5c, 5b+, 5c i 6a+.

Totes les vies estan molt ben equipades, l'accés molt curt des del cotxe i les vies molt homogènies excepte la "A tope", que es troba un graó per damunt (a sobre, el Pep a La senyo no xirula, 5c, a sota, la Lourient a Kèfir, 5b).


La ressenya la trobareu al blog d'escalada a l'Alt Urgell , una zona molt recomanable per disfrutar de la bona roca ben equipada, fins i tot potser massa (a sobre, Gatsaule a A tope, 6a+, a sota, panoràmica de la Placa).

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquestes noietes també venen el diumenge?

Anònim ha dit...

Ep! El diumenge segurament m'apunto eh? ;)

Percert, sembla molt tumbat i amb poca presa... és així?

jclaramunt ha dit...

Sembla una zona maca i la roca sembla de molt bona qualitat, una altre ressenya a la motxilla...
A més si la companyia sempre és tan bona, s'haurà de tenir en compte!
Salut.

Gatsaule ha dit...

El diumenge potser tenim una sorpresa, però com seré l'únic que parla francès,...

La placa és totalment d'adherència, un bon entrenament per la sud del Pedraforca. Les vies tenen 20 m d'alçada i algunes fins a 10 parabolts!

Ignasi ha dit...

Al costat teniu una zona a la qual s'estan obrin altres vies, de moment hi ha una de dos llargs. Cal anar amb compte ja que al ser noves hi ha alguna pedra. Teniu informació al blog del Ramon i al meu:

http://maneironsseu.blogspot.com/2006/10/placa-del-marcel.html