30 de juny 2006

Tancat per vacances

Avui fa exactament 6 mesos que vaig començar amb l'aventura del blog de muntanya, un espai on bàsicament he anat intentant explicar tot de coses que anava fent (per a qui pogués interessar), en un munt d'àmbits: caminades, esquiades, corregudes (a peu), travesses i, evidentment, escalades.

Mirant enrera veig una activitat variada i intensa que em farà reprendre el blog amb més ganes a la tornada.

He volgut començar aquesta despedida temporal amb una foto que vaig fer a un quadre d'un isard en un pendent d'herba amb colors estiuencs (foto de dalt de tot, sento no recordar el nom de l'autor del quadre), i vol ser un petit homenatge a tots els que continuem gaudint de la muntanya de la manera que sigui.

Això coincideix amb l'inici de les vacances de juliol (no seran les últimes), que passaré als Alps orientals, fonamentalment Dolomites orientals, Karwendel i Lanza, tots ells massissos calcaris situats entre Austria i Itàlia a l'est de l'eix Trento-Bolzano-Innsbruck.

Les Dolomites són força conegudes i no descobriré res a ningú (a sobre, el Monte Cristallo, a sota, el massís del Sorapiss, tot molt a prop de Cortina d'Ampezzo), però els altres massissos són més desconeguts.

L'any passat ja vaig poder pujar al Monte Peralba, al massís de Lanza (foto de baix de tot) i tastar aquesta zona em va encendre les ganes de conèixer-la millor, de recórrer els mateixos camins i les mateixes parets on es van formar els grans clàssics de l'escalada en roca: Preuss, Dülfer, Welzenbach, Messner, i molts altres.

D'aquí a unes quantes setmanes ja us explicaré una mica millor el resultat d'aquesta sortida, que sigui el que sigui, segur que serà positiu.

8 comentaris:

ivanG ha dit...

Que vagi molt bé per Italia i torna amb moltes ressenyes, historietes i fotos!!! A disfrutar!!! (a mi encara em queda un més de pencar!! uff quina calor!)

Bones vacances i salutacions!!

Mohawk ha dit...

Sort amb les vacances!!

I a pujar molts metres, que ja saps que quan tornis ens has d'obrir l'Easy Rider...;)

Mohawk ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Gatsaule ha dit...

Gràcies pels ànims, fins ben aviat.

PGB ha dit...

Espero que aquestes vacances siguin fructíferes! Emportat un bloc i llàpis per anar narrant tot el que vagis fent per quan tornis poder-nos-ho explicar sense deixar-te detalls! ;)

Bones vacances!

Anònim ha dit...

Here are some links that I believe will be interested

Anònim ha dit...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

Anònim ha dit...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»