9 d’oct. 2011

Timbaler del Bruc, via Francesc Sardans

Dimecres passat, amb el Toni i el Petrus, vam acostar-nos a la nova via de la factoria Masó al Timbaler del Bruc. Una via que molta gent fa darrerament, suposo que perquè és a prop del cotxe.

La via no és gran cosa, però ens ho vam passar bé. Les vies d'aquest parell de germans solen estar molt assegurades on la dificultat puja, així que sempre s'hi va força relaxat a fer-les!

Érem tres per 80 metres, així que ens ho vam haver de combinar bé. El primer llarg el va fer el Toni. De dificultat mantinguda en el Vº, és llàstima que la roca s'escrostoni i que les preses estiguin bastant brutes.
Al Pere li van tocar el segon i el darrer, que són curtets. El segon comença amb un petit flanqueig estrany, i després puja per un esperonet de roca més que mediocre, però ben aviat tomba per arribar caminant a la reunió.

El Tercer si que va valer la pena (a sota), i no ho dic perquè fos el que em va tocar.... La roca millora clarament i el diedre que surt a la ressenya com a primer Ae em va sortir bé en lliure. El segon tram d'Ae és genial, però al final vaig haver-hi de fer algun A0. 

Després, el Petrus si que ho va fer tot en lliure, i em deia que segurament deu ser 6a+ o 6b, el tram.
A la tercera reunió hi ha un dels peculiars llibres de piades dels Masó, que esperem que aguanti la primera pedregada!

El darrer llarg la roca continua sent molt bona, però ben aviat tomba i arribes al cim.
Després de baixar del Timbaler gràcies a la intuició masculina del Petrus, com que teníem temps, ens vam entretenir en una via d'esportiva molt xula del Tambor Gran. Tot i ser esportiva, la veritat és que em va agradar molt!

Segurament la magnífica llum del sol ponent hi devia col·laborar....

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Veig que al final hi hauré d'anar en solitari!

Eduard ha dit...

La vam fer ahir per la tarda amb la Paula. El tercer llarg és el que li dóna una mica d'interès. Per mi el primer Ae és V+ i el segon 6a+. Llàstima que al segon les xapes no hagin estat posades per passar en lliure, perquè hi ha alguna que queda una mica a contramà...

Mingo ha dit...

El començament de les tirades, a excepció de l'última són cutrilles. Però és una via de tranqui.

Gatsaule ha dit...

Jaume, ja et deixaré el silent partner!

Eduard, veig que darrerament estàs tendint a graduar baix...., fins i tot en una via masoniana!! Però també podria ser.

Minto, això mateix, una via de tranqui! Molt ben definida.