30 d’abr. 2019

Malanyeu: Sac d'impaciència

Entremig d'aquests dies plujosos, vam poder fer una escapada fins a Malanyeu per buscar alguna de les vies que encara no coneixíem. L'escollida; Sac d'impaciència. 

Una via curta, de 3 llargs força irregulars, però amb un primer de placa que val molt la pena.

Tant la via com la ressenya inicial són del company Joan Baraldés. Tot i les recomanacions de portar material, i tot i portar-lo, nosaltres només vam utilitzar alguna baga savinera.

El primer llarg em semblar contundent, el grau és de continuïtat i no hi ha gaires llocs per reposar. Ens va agradar molt.
El segon, molt més senzill, és un flanqueig cap a la dreta que acaba pujant en diagonal fins un replà.

Finalment, el darrer, supera una altra placa prou interessant però molt més curta que la inicial, ja que els primer tram del llarg es fa caminant. Vam veure que hi ha dues línies a la placa, sense saber massa quina era la bona, però mirant la ressenya, sembla que vam encertar anant per l'esquerra!

Des del cim, tornar caminant per la cresta i el camí és molt agradable, sobretot comparat amb la baixada en ràpel.

6 comentaris:

Mingo ha dit...

Ja veig que tu també vas amb companys que no porten càmera, cagon dena

Gatsaule ha dit...

El Pep normalment en porta, però quan fem aquestes vietes moltes vegades ja no l'agafem.... Però com que em va agradar prou, vaig pensar de fer-ne alguna amb el mòbil...

Joan Baraldes ha dit...

Hola Joan,

Crec que la darrera tirada no és la de la via sac d'impaciència sinò de la via PABA que fa poc hem obert en Pany i jo. Haurieu d'haver anat per la de la dreta.
Si hi tornes i fas la via PABA, també te una primera tirada molt maca.
Salut i a escalar

Gatsaule ha dit...

Gràcies, Joan, ens ho va semblar però el teu croquis després em va confondre perquè diria que vam pujar per on dibuixes... Hi tornarem!!

Jaumegrimp ha dit...

Només en vau fer una? que hi vau anar a la tarda? ara ja dóna per fer aquestes escapades. Haurem de buscar dia per La Tó no?

Gatsaule ha dit...

Si, mirem un dia ja! Ara és la millor època per la Tó.