1 de gen. 2007

Sant Julià de Cerdanyola

Primer dia de l'any i primer aniversari del blog. No m'he volgut entretenir a comptar el número d'entrades que hi he fet, ni saber els milers de visites rebudes, però si que us vull fer arribar el meu agraïment a tots, als coneguts, als desconeguts i als nous amics que he conegut gràcies a aquest mitjà.

Gràcies per anar-me seguint i per ajudar-me a millorar, rebeu una forta abraçada muntanyenca, i esperem que aquest any sigui tan intens com el 2006.

Mirant la foto del Pedraforca, em dóna la sensació que això més que un blog sembla una webcam, però quan surts per la zona del Catllaràs és molt difícil d'obviar-lo, el tens allà al davant i costa resistir la temptació d'anar seguint l'evolució de la poca neu que hi ha caigut aquest hivern.

Per obrir la gana de cara al sopar de cap d'any, aquest diumenge hem anat a fer la volta de la vall de Sant Julià de Cerdanyola des del mateix Collet. Una passejada moderadament llarga (5 hores i mitja efectives), però molt agradable.

L'ambient ha estat molt distès i hem tingut temps suficient per elucubrar una mica sobre el menú del sopar: que si el salmò, que si la crema de llet, quantes ampolles per cap havíem de portar,...

Hem fet un altre dels recorregut del llibre sobre itineraris per l'Alt Berguedà que ja us he recomanat algun altre dia, una volta molt ben pensada, però que cal anar en compte de no despistar-se en algun punt, on costa d'entendre per on va exactament el camí.

La volta segueix més o menys les carenes que envolten el bonic poble de Sant Julià de Cerdanyola, pujant al Cap de Banyadors i passant pel mateix Sant Julià (foto de sobre) abans de retornar a la vall del Llobregat i retornar al cotxe resseguint el canal industrial. Al mapa de sota hi teniu l'itinerari c0mplet.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per l'aniversari i per continuar mostran-nos tanta muntanya per descobrir!!! a continuar en la bretxa muntanyenca,
Salutacions i una abraçada!!

Anònim ha dit...

Que hay Gatsaule:

Que sea tan Felices días los que vengan como los que he visto que has pasado en este año de Blog que llevas.
Ánimo y a seguir, siempre adelante.

Salu2

Anònim ha dit...

Felicitats!!! Moltes històries en un any!
Molt xules les fotos de Sant Julià, són desde Coll de Jou? Hi ha excursions molt maques que surten desde St Julià, sobretot les que pasen pel Catllaràs!
Salut!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per aquest anyet i que hi tinguem mooolts més.

Gatsaule ha dit...

Moltes gràcies a tots pels ànims, continuaré mantenint aquesta finestra oberta des del Berguedà.

jclaramunt: les fotos són fetes baixant cap a Sant Julià des de les Deveses.

Anònim ha dit...

Felicitats per l'anyet de blog, Joan! ;) Espero que aquest 2007 li fotis tanta canya (com a minim) com al 2006! Salut i muntanyes!
Fins aviat :)

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!
a continuar disfrutant de la muntanya en totes les seves vessants.
Salutacions
vicky (la noia de vermell ;-)))

Anònim ha dit...

Eis pare, ja m'he mirat les fotus des de la botiga....jojojo. Trobu a faltar les fotus de quant ens vas fer perdre i jo vaic trobar el cami...jejeje.

molts petons i felicitats per l'any del blog.

Marc.