6 de gen. 2007

Fira de Reis a Montclar

Com cada any, el dia 6 de gener fan la fira de Reis a l'esplanada de Montclar, un petit nucli que està entre Montmajor i l'Espunyola encimbellat dalt d'un turó. A la foto de dalt, podem veure la cara que fèiem els 17 finalistes a l'arribada.

I també com cada any, ens trobem una bona colla de corredors i de muntanyencs que corren, i que la resta de l'any anem fent tots la guerra cadascú per la seva banda, per anar-hi a esmorzar.

A part de la fira, també preparen un bon esmorzar a base de torrades i botifarres a la brasa. Es tracta d'anar-hi corrent, esmorzar i tornar corrent.

Amb aquest plantejament ens hem trobat una colla de 25, tot i que n'hem tornat menys: els que realment volien esmorzar de debò han trobat la manera de retornar en cotxe,...

En total són entre 30 i 31 quilòmetres de pujar i baixar contínuament que, els qui hem fet anar i tornar, hem cobert en 2 hores i 25 minuts. Una bona manera de desengreixar-nos dels àpats de les festes !

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estàs fet un fuerte!!

Ja et dic jo que a las Dolomites em donaràs canya... :P

Anònim ha dit...

Això és el que em fa falta a mi... tenir el teu aguante! A la que porto 5 minuts corrent ja trec el fetge per la boca!!! :(

Anònim ha dit...

Qué bonito que es MontClar... cómo me gusta...!!!!

Tuve la suerte de vivir durante tres años en l'Espunyola...en una casa de colónias... y era habitual corretear con la bici o guiar grupos por la zona que comentas... muy guapo... !!!!

Es una zona muy bonita ...