12 de juny 2013

Ca n'Hug, una nova escola berguedana

Darrerament he estat força enfeinat amb el Martí, un futur muntanyenc que acaba de fer els dos mesos, i que a part de distreure'ns i no deixar-nos gaire temps de res més, m'ha convertit en un fotut badoc!

Però la muntanya continua tibant, així que aquest cap de setmana he tornat a posar-me els peus de gat per estrenar una nova zona d'escalada esportiva, anomenada Ca n'Hug, i que també podem veure al blog de ressenyes del Berguedà. A sota us copio les ressenyes i l'itinerari d'accés:
El sector sorprèn per la seva proximitat a Berga, i per la seva bona roca en general, similar a la del Malpàs de Taravil. De fet, geològicament són zones idèntiques. També pel soroll del polígon industrial, potser massa proper.
A part de destacar-ne la bona roca i l'equipament generós, val la pena saber que tot el sector té ombra a la tarda, així que ara millor evitar d'anar-hi al matí.

Nosaltres vam anar a les vies més senzilles de la dreta, i potser perquè feia dies que no tocàvem roca, però la veritat és que el grau ens va impressionar una mica. Es tracta d'un conglomerat principalment de forats, així que també pot ser que quan ens trobem en millor forma ja no ens costi tant.
Les vies més dures estan damunt d'un sòcol d'argiles i gresos força trencat, però el conglomerat de sobre es veu molt ferm. 

Una raconada molt agradable i una bona descoberta! Molt recomanable!

8 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Moltes felicitats Gatsaule!!

Jaumegrimp ha dit...

Joan no et conec de petit, però ben segur que la familia t'ho diu! el Martí és igual que tú! però amb pel eh!!! ah i més guapo!!!!

Pere de can Peret ha dit...

Felicitats per aquest futur Muntanyenc!

Mingo ha dit...

Veig que la criança t'ha tingut del tot ocupat, potser millor dir, bocabadat. Per molts anys ho puguis estar

Luigi ha dit...

Enhorabona!

Gatsaule ha dit...

Si que estic ocupat i bocabadat, i també animat! Sobretot veient que és bonic com son pare.... ;)

Marc Solé ha dit...

Felicitats Joan! Aquí sí que hi veig un gran projecte!

Gatsaule ha dit...

Gràcies, Marc! Gran i llarg, el projecte, dubto que li vegi el final!!