26 de des. 2006

Per Nadal, tornem a Malanyeu

En aquestes dates, costa trobar un lloc millor per anar a tibar-li que Malanyeu, si més no, és un dels llocs on fa menys fred d'aquesta comarca. Costa dir res que ja no hagi comentat abans.

Dissabte vaig tornar a l'stoc de coc amb en K. i la Marta (a les fotos, al segon llarg), la roca era freda, però a mesura que anàvem pujant la temperatura s'anava tornant més agradable. Fins i tot la part final queda arrecerada del vent.

Aquest cop, però, aprofitant que venia en K., vam aprofitar per intentar sortir per la via original on, tal i com podem comprovar a les dues fotos, no va tenir gaires problemes per treure-la a vista tot i tractar-se d'un 6b sostingut.

Avui, per pair el dinar de Nadal i preparar-nos pel de Sant Esteve, hi hem tornat. Més colla i a un ritme més tranquil, hem anat lligant tot de vies del costat "fàcil" de la paret.

Ens hem repartit en tres cordades: en K. i la Marta, el Toni i el Salvador, i l'Àngel i jo mateix, i ens anat intercanviant les tres vies: Pot del pecat (V), Rock suave (V+), i University (V+, 6a). Temperatura ideal per anar en màniga curta o, fins i tot, sense samarreta.

L'Àngel a la Pot del pecat.

El Salvador a Rock suave.

El Salvador i el Toni a University.
I a les Taules de la Llei, un parell de "manobres" que no tenien fred, segurament a la via Filosofia perenne (6a) o alguna de la vora de dificultat semblant.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, costar sí que va costar pero va sortir. I es quan més recompensa obtens... Quan costen!!! M'ha fet més il.lusió que alguns 6c's a vista... :) :) :)

Gràcies per portar-nos.

Respecte a Malanyeu. Suposso que haurem de tornar per fer alguna via una mica més dura a les Taules de la Llei. Ara es bona època...

Ens veiem la setmana que ve!!!

Gatsaule ha dit...

La veritat és que no et vaig veure patir gaire, cosa que tu no pots dir de mi !

Quan sàpiga com tinc la setmana vinent ja ens posem en contacte. Celebro que disfrutessiu.

Anònim ha dit...

Osti! Si el manobre de sota (casc blanc) és el meu company de cordada!!! L'Ivan de Terrassa! jojojo que bo!

Quina enveja de Nadal :P Jo també he estat en màniga curta... però a Madeira i rodejat de 10 cosins petits :S HORRORRRRRRRR hehehe

Fins aviat! ;)

Anònim ha dit...

Sí, vam estar parlant amb aquesta cordada i et coenixien. També estava per allà l'Amadeu (el de les ressenyes de St. Llorenç).

I a més, ja m'havi trobat amb ells fa quatres dies a Can Jorba!

No sé que passa que darrerament no paro de trobar-me gent coneguda o conectada per tot arreu. Quin mon més petit!