24 de nov. 2015

Esportiva a Quès, Cerdanya

Abans del canvi de temperatura aprofitem una tarda amb el Pep per pujar fins a Quès, una petita escola d'escalada en granit, situada al costat de la carretera que puja al coll de Pimorent des de Puigcerdà, just després d'una pedrera situada 3 km al nord de La Tour de Carol.

A la ressenya que he deixat a sobre, hi ha les vies que vam fer, tot i que a dreta i esquerra n'hi podem trobar algunes més. El lloc està orientat a l'oest, així que s'hi estava de conya mentre ens hi va tocar el sol... A la part inferior les vies són d'adherència i, a la superior, molt atlètiques. A sota podem veure el Pep a la de 5a.
Aquí també podem apreciar la diferència que hi ha entre el 5c+ d'adherència (a sobre) i el 6a més atlètic.
Reconec que el lloc ens va agradar molt, tot i el seu interès local. La roca és bona, l'equipament també i l'indret molt acollidor. 

Quan va marxar el sol, però, vam fer el 6a+ de sota i ens vam retirar més que satisfets!

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Això et queda gairebé tan lluny com Montserrat eh!! ja no tens excusa hehehe....ara que ja se sap que això és granit i el Conglomerat el tenim molt treballat ja.

Petrus ha dit...

Esportiu, més que esportiu, jaja. Qui ho havia de dir: convertit en un totxaire :)

Gatsaule ha dit...

Jaume, ja saps que a mi les vies Masó em fan una mica d'urticària, però si és per alguna altra, només has de dir el dia!!

Petrus, em vaig fent gran, ja ho veus... Però de tant en tant no va gens malament!! I el lloc val la pena!